Välkommen till 
Dogpark Uppsala - aktivitetsparken för hundar som är öppen dygnet runt!

Hundarnas egna bus och lekland – för dig och din hund. Bli enkelt medlem redan idag! 

Klistermärke-uppsala
Parken ligger i Årsta, i slutet av Fålhagsleden, i korsningen mot Björnbärsleden!

Aktiviteter och gruppträning i parken:

Att tänka på inför träningen​:

Det händer alltid massa roligt i parken både för hund och ägare. Vi erbjuder bland annat vardagslydnad, koppelträning, valpkurs och mycket mer. Du som medlem bokar enkelt in Prova på pass via vårt bokningssystem Valei. 

Vill du fördjupa dig inom ett område kan du gå någon av våra hundkurser. Som medlem får du rabatterat pris på alla våra kurser. Klicka på knappen nedan för att se vilka kurser vi har samt boka plats.  

PROVA PÅ DRAG MED
Östhammar Draghundförening!

Läs mer och boka plats:

Om Dogpark Uppsala

Hej!
Jag heter Maiken och bor i Uppsala. Jag är en tvåbarnsmamma, en entreprenör i själen och en hundnörd. Ni som har småbarn i Uppsala kanske känner till Maikens Simskola, som jag drivit sedan 2017. Jag är även verksam i hundrescueföreningen Grekiska Gatuhundar sedan uppstarten i början av 2017 och jag driver en webshop vid namn Aarons Hood där vi säljer hund och kattprylar. Jag har en hunddagisutbildning med inriktning flockbeteende och hemma hos mig bor, förutom mina 2 barn och min sambo, våra 2 rescuehundar självklart från Grekland 🥰 Jag har en enorm kärlek för alla typer av hundar och skulle aldrig kunna leva utan dem. Det är en dröm att få arbeta med hundar till vardags!

Kontakta oss!

Kontakta oss på Dogpark Uppsala om du har några frågor eller funderingar!

Rulla till toppen