Så fungerar Dogpark

Så fungerar Dogpark

Dogpark är idag en plats där du kan se, uppleva, träna och utmana din hund i naturlig miljö. En plats där vi har en unik möjlighet att förmedla vår kunskap och väcka engagemang. Med hundpass, lånehörna, fikaplats, pedagogiska informationsskyltar, aktiviteter och informationsträffar vävs utbildning och information naturligt in i besöket hos oss. Vi är övertygande om att människor som vet mer om hundar och deras behov är mer måna om att uppfylla dessa behov för hundens bästa.  
DOGPARK – Upplev hundglädje på vår mötesplats, där svansar alltid viftar!
Vill du ha mer information om våra olika medlemskap eller vill du köpa dagskort, klicka på knappen nedan.

Våra parker

Vi erbjuder 4 parker på ca 10 000 kvm: Hundgymmet, Bokningsbara Zennaparken, Gretaparken som är till för små hundar, valpar och seniora hundar och Stora hundparken som är till för alla hundar i en miljö där tanken är att du skall vilja komma tidigt och lämna sent. I entrén finns vårt vardagsrum där man kan umgås, prata hundar och fika. Här finns vår shop samt boden Lillevilla.
Stora hundparken på Dogpark Uddevalla

Stora hundparken

I Stora hundparken är alla hundar är välkomna, stora som små. Unna dig och din hund en stund tillsammans där bara fantasin sätter gränser.

Parken Greta hos Dogpark Uddevalla

Parken Greta

Parken Greta är till för gamla hundar, små hundar och valpar. Låt din hund känna sig trygg och umgås med jämlika. 

Hundgymmet Sigge är väldigt uppskattat av Dogparks medlemmar

Hundgymmet

Hundgymmet är öppet för alla hundar. Här kan du och din hund utmana er, träna på lydnad men också er relation. Hundgymmet är mycket uppskattat av våra medlemmar.

Bokningsbara parken Zenna i Dogpark

Parken Zenna

Parken Zenna kan du boka helt för dig själv. Här får du använda stora tältet (Uddevalla), alla hinder, leksaker osv. som finns i svarta boden och inne i tältet. Det är även här vi har våra aktiviteter!

Rulla till toppen