Vad ingår i medlemskapen?

Dogpark är Sveriges största hundparkskedja som är hundarnas egna bus- och lekland med en inhängad yta på ca 10 000 kvm, där vi erbjuder träningsmöjligheter, kurser, grupphundträning, låna med sig hundprylar hem och olika aktiviteter som arrangeras året runt. 

Fri entré dygnet runt 

Du får en digital nyckel som ger dig möjligheten att kunna gå in i Dogpark dygnet runt, året om.

Ingen bindningstid

Tänk på att ditt månadsmedlemskap kommer att förnyas automatiskt med 30 dagars mellanrum och årsmedlemskap med 12 månaders mellanrum. När det sker kommer vi att debitera månad el årsavgiften på samma kort som du betalade med första gången. För att avsluta prenumerationen, byta medlemskap eller byta betalkort, kontakta oss på info@dogpark.se senast tre veckor efter senaste betalningen för månadsmedlemskap och innan 12 månader löpt ut för årsmedlemskap. Inbetalt medlemskap återbetalas inte. 

Stora hundparken

FYSISK TRÄNING: Fysisk träning är avgörande för både hundar och människor. Stora hundparken erbjuder ett säkert utrymme för hundar att springa och hålla sig i form. Genom att låta din hund leka och springa i Dogpark säkerställer du att den får den motion de behöver för att hålla sig pigg och frisk. Du ger den möjlighet att vara fri från koppel, en möjlighet att kunna ströva på ett stort område istället för att vara instängd i ett litet inhägnat område och du ger den också en möjlighet att umgås med andra hundar och människor.

PAUS: Att ta en paus från din dagliga rutin är nyttigt för hunden. Lika viktigt som att gå med din hund i koppel kan det vara att låta hunden springa fritt. Att besöka parken ger dig en paus från vardagens promenader. Förändring är bra för både dig och din hund.

INGET KOPPEL: Att gå eller springa utan att ha en hund i andra änden av kopplet ger både dig och din hund större rörelsefrihet. Vissa hundar går fint, vissa gillar att dra i kopplet men här är både du och din hund fri. Det betyder mindre ansträngning och mindre stress för dig.

SOCIALT: Din hund lär sig att umgås med andra hundar. Detta kan vara en stor fördel om hunden är rädd för människor eller andra hundar. Ni får chans att umgås med andra och detta kan vara mycket fördelaktigt om du bor på ett avskilt område eller om din hund är din enda familjemedlem.

UTFLYKT: Våra parker har bekvämligheter för människor, såsom bänkar, cafébord och platser att sitta på för att umgås och njuta av friheten som din hund har med andra hundkompisar.  Att se din hund ha det bra gör dig bara glad. Njut av att din hund springer fritt på en stor yta.

TRÄNING: En av de saker som du kan träna, är hur mycket kontroll du har över din hund. Många upplever att de har mycket mindre kontroll än de trodde. Detta kan vara en mycket fördelaktig sätt att träna sin hund på tex inkallning. När du är på Dogpark så kan din hund föredra andra hundar framför att lyssna på dig och då kan ni träna på detta utan att du behöver vara orolig att din hund springer bort. 

KUNSKAP OCH ERFARENHET: Du kan lära dig några användbara tips genom att lyssna på vad andra hundägare har att säga, eller vad några av deras erfarenheter har varit. Du måste vara lite försiktig med att följa råd som vissa kan ge, eftersom de råd som ges kanske inte är lämpliga för dig eller din hund men det är ändå värdefullt att diskutera sinsemellan.

Medlemskap på Dogpark gynnar både dig och din hund. Om du gillar frisk luft, träna, träffa människor och titta på hundar som leker och socialiserar sig, då har du kommit helt rätt!

Lilla hundparken Greta

Denna park är avsedd till mindre hundraser, valpar och seniora hundar. Givetvis får dessa även besöka stora parken men vi vill oxå erbjuda dessa hundar en egen park om man inte vill blanda sin hund med stora hundar. Läs mer ovan under stora parken.

Tillgång till hundgymmet 

Hundgymmet erbjuder olika hinder och redskap för att träna hundens koncentration, styrka, kroppskontroll, mentala träning och balans. Vi skapar funktionella, säkra och utmanande hinder för alla hundar som har olika behov av träning. All träning ska vara rolig och på hundens villkor. Tvinga aldrig din hund upp på ett hinder, låt din hund få tid att analysera och undersöka de olika hindren. Använd godis och belöna ofta. Även om det för oss kan se ut som ett litet steg framåt så kan det vara ett enormt steg för hunden. Vi vill bidra till spontan träning och rörelse under dygnets alla timmar, året om. Hundgymmet erbjuder något för de allra flesta, med enklare träningsmöjligheter och  en hälsosammare livsstil för din hund. 

Medlemskap i vårt community 

Många hundägare upplever hur viktigt det är med gemenskap. Många upplever också en ensamhet i sitt hundägande. Vem ska jag be om råd, vem kan vara bollplank eller vem kan jag be om hjälp? Hundägare stöter ibland på olika utmaningar som kan få dem att känna sig ensamma, men man kan ta itu med dem utmaningarna genom att vara en del av en gemenskap där man utbyter kunskap med varandra. Detta vill vi hjälpa till med genom vårt unika digitala community där du träffar andra hundvänner som kanske har samma hundras som du, samma utmaningar eller att du vill träffa hundägare som är medlemmar i samma Dogpark som du. Vi vill att du ska känna dig som hemma och både få ett lokalt och nationellt sammanhang som ska ge dig inspiration, tips, idéer och nya hundkompisar för att få ett härligt hundliv. Här hittar du vårt Dogpark community:

Rabatterade priser på hundkurser 

Som medlem får du alltid rabatterade priser på alla våra hundkurser. 

Kloklippning 

Många hundar behöver klippa klorna regelbundet. Hundens klor behöver skötas om med jämna mellanrum, precis som våra naglar. Även om din hund går på hårda underlag, som slipar klorna på naturlig väg, så behöver du klippa dem regelbundet. Detta erbjuder vi kontinuerligt på Dogpark.

Tandborstning/enklare tandvård

Hundar kan drabbas av felaktigt bett, plack, tandlossning och tandvärk så det är värt att ägna en liten stund åt hundens tänder. Visste du att Gingivit, tandköttsinflammation är den vanligaste tandsjukdomen hos hundar? För att undvika detta så erbjuder vi tandborstning och enklare tandvård året om (Uppsala parken).

Låna hem träningsleksaker 

Utmana din hund med aktivitetsleksaker. Det finns massor av roliga och utmanande spel för alla typer av hundar och behov. Därför har vi tagit fram lånehörnan som ständigt utvecklas med olika nyheter som du som medlem kan låna hem kostnadsfritt i en vecka. Alla hundar har behov att få arbeta med något och ger vi dem en bra aktivering så vet vi att hunden får en mental träning som är minst lika viktig som fysisk träning.

Boka den privata Zenna parken 

Zennaparken kan du boka helt för dig själv. Här får du använda hinder och hundleksaker som finns på Dogpark.

Grupphundträning

Under varje månad arrangerar vi olika typer av grupphundträning som du kan boka dig via ditt egna loggin. Exempel på grupphundträning kan tex vara: aktiveringspass, balansboll, cirkelträning, dragträning, fotgående, fredagsfys före fredagsmys, hinderbana, hjärngympa, hoopers, inkallning, hundyoga, hundmöten, koppelträning, kontaktövningar, rallylydnad, passivitetsträning, PT pass i hundgymmet, vardagslydnad, sök med nosework och mycket mycket mer. Håll utkik på våra grupphundträningspass som du hittar här:

Tillgång till våra aktiviteter 

Varje år arrangerar vi själva eller / och tillsammans med våra partners aktiviteter som tex kan vara föreläsningar, hundens dag, aktivitetsdagar, hundmässa, hunduppvisningar och öppet hus.  

Extra förmåner  

Vi samarbetar med olika partners som har tjänster och produkter som vänder sig till hundägare. Här får du extra förmåner som vi har förhandlat fram för att du ska få extra mervärde av att vara medlem på Dogpark.
Rulla till toppen