Dogpark Sweden VIP - Sverigekort

Hundarnas egna gym- och lekland. Där svansar alltid viftar!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Sverigekort

Få ett exklusivt medlemskap på Dogpark, ett Sverigekort för endast 995 kr (67% rabatt). Vi kommer att erbjuda begränsade antal VIP Dogpark Sverigekort som innebär att du får tillgång till alla parker i hela Sverige under 3 år. Köp till dig själv eller som en present till någon vän, familjemedlem eller kollega.

För att få möjlighet att kunna ta del utav detta erbjudande, registrera dig nedan och du får förtur till VIP Dogpark Sverigekort + exkl VIP nätverk + ett hundhalsband. För att få denna möjlighet, lämna din mailadress nedan och du blir då medlem i en exklusiv grupp som kommer att få förtur innan vi släpper detta unika erbjudandet till hela Sverigesalla  hundägare.

Varför vill vi att du lämnar din maildress?
Det hjälper oss att mer exakt förutse efterfrågan av vårt unika Sverigekort innan vi lanserar den stora kampanjen. Detta innebär mindre risk för oss och mer besparingar för dig.

Vill du fördjupa dig inom ett område kan du gå någon av våra hundkurser. Som medlem får du rabatterat pris på alla våra kurser. Klicka på knappen nedan för att se vilka kurser vi har samt boka plats.  

PROVA PÅ DRAG MED
Östhammar Draghundförening!

Läs mer och boka plats:

Kontakta oss!

Kontakta oss på Dogpark Uppsala om du har några frågor eller funderingar!

Rulla till toppen