Hundkurs - Vardagslydnad

 • Instruktör

  Veronica Eriksson

 • Datum och tid

  Kursstart v.21: 4 tillfällen på onsdagar 22 maj, 29 maj, 5 juni, 12 juni kl. 18:30 - 19:30

 • Plats

  Zennaparken Dogpark Uppsala

 • Antal deltagare

  Antal deltagare: 8 st.

 • Pris

  1600:- för icke medlemmar och 1200 :- för medlemmar

Kurs Vardagslydnad

Kursens innehåll

Vill du stärka relationen med din hund och skapa bättre rutiner i vardagliga situationer? Vill du lära dig att guida din hund i stunder där den behöver det och generellt skapa en bättre kontakt er emellan?

Då är vår vardagslydnadskurs något för dig! Kursen består utav flera olika delmoment som inkluderar bl.a. koppelträning och inkallning, men vi går även djupare än så och analyserar den specifika individens beteende och behov. Detta för att kunna ta fram individuella lösningar på möjliga problem eller helt enkelt för att se till att hunden får den bästa möjliga starten eller fortsättningen med sin familj.

Instruktör

Veronica Eriksson

Veronica håller kurser i bl.a. vardagslydnad och hundmöten på Dogpark. Hon har fyra egna hundar och hennes hjärta brinner lite extra för att hjälpa hundar med problembeteenden, t.ex. reaktivitet eller rädslor. Hon har, utöver sällskaps och tävlingshundar, även stor erfarenhet av rescue hundar och erbjuder privatträning vid efterfrågan. Efter många år av praktiskt arbete med hundar tror Veronica på vägledning i sin hundträning och använder sig av kroppsspråk, belöningar samt gränssättning på sina kurser. Veronica är utbildad: Hunddagisföreståndare, Hundinstruktör (Pågående), Flockhantering, Drev eget hunddagis i flera år, Har jobbat som Dog Walker och Dagmatte, Flerårig fd. ordförande i Föreningen Grekiska Gatuhundar samt volontär hos Hundar Utan Hem, Var länge aktiv medlem i SBK och SHU

Rulla till toppen