Dogparkkurs - Hundmöten

Hej och välkommen till Dogpark hundmöteskurs!

Vi är glada att kunna presentera vår nya kurs som är till för dig och din hund. Vi fokuserar på att träna hundar att möta andra hundar på ett tryggt och respektfullt sätt. Vi förstår att möten med andra hundar kan vara utmanande och vi är här för att hjälpa er. Fyll i en intresseanmälan för att säkra din plats till vårens kurs i hundmöten. 

 • Instruktör

  Ramona Byrö

 • Datum och tid

  Kursen startar feb 2024 (4 tillfällen, 1,5 h per tillfälle)

 • Antal platser

  Antal platser: 10 st.

 • Pris

  1500:- för icke medlemmar och 1000 :- för medlemmar

Kursens innehåll

Under kursens gång kommer vi att ge er verktygen och strategierna ni behöver för att skapa positiva och lugna möten mellan era hundar och andra hundar. Vi arbetar med energibaserad träning och fokuserar på att bygga upp hundarnas förtroende och sociala färdigheter genom en lugn och bestämd arbetsmetod där du kommer att få en bättre kontakt och en tryggare hund. Kursen är indelad i både teori och praktik.
 
Vårt team av erfarna tränare är dedikerade till att skapa en trygg och stödjande miljö för alla deltagare. Vi kommer att guida er genom övningar och ge er individuell feedback för att säkerställa att ni får ut det mesta av kursen.
 
Tveka inte att fråga oss om något under kursens gång. Vi finns här för att hjälpa er och är glada att kunna stödja er på er resa mot framgångsrika möten mellan hundar. Alla åldrar är välkomna, dock måste hunden vara över 4 månader gammal.
 
Vi ser fram emot att träffa er och era fyrbenta vänner!
 
Fyll i en intresseanmälan för att säkra din plats till vårens kurs i hundmöten. 
 
Rulla till toppen