Välkommen till 
Dogpark Uddevalla - aktivitetsparken för hundar som är öppen dygnet runt!

Hundarnas egna bus och lekland – för dig och din hund. Bli enkelt medlem redan idag!

Klistermärke + ort - rosa@150x

Aktiviteter i parken, se vår aktivitetskalender

Det händer alltid massa roligt i parken både för hund och ägare. Vi erbjuder bland annat vardagslydnad, koppelträning, inkallning och mycket mer. Du som medlem bokar enkelt in det passet som du önskar. Se vår kalender med aktiviteter här;

Om Dogpark Uddevalla

Hej!
Jag heter Ramona och bor i Uddevalla. Under nästan 10 år fick jag äran att få leva sida vid sida med den finaste jag någonsin haft – Zenna. (130425 – 230315) En Berner Sennen tjej som jag hämtade strax utanför Vårgårda när hon endast var 4 månader gammal. Namnet hade jag bestämt långt innan jag fann henne och när vi väl möttes så kändes allt så perfekt, min lilla tjej med ett litet överbett och ett litet navelbråck. Hon var (är) och blev otroligt speciell för mig. Vi har varit på många resor tillsammans där vi besökt nästan hela Sverige sovit på så många hotel och åkt mycket båt på västkusten – vilket hon fullkomligt älskade!Iden bakom Dogpark kom när jag insåg att det inte fanns fina, stora och vackra platser/parker som vi hundägare kunde tillbringa kvalitetstid tillsammans. Sagt och gjort så skapade jag och Zenna en mötesplats i Uddevalla.
 
Jag växte upp med hundar från att jag var liten och det har blivit en självklarhet för mig att leva med och jobba med hundar. Det är en ära att få ha dessa fyrbenta runt sig och jag kommer tillsammans med mitt team att fortsätta bygga och utveckla Dogpark så att fler parker öppnar upp runt om i Sverige. Ibland kommer jag även hålla i lite hundpass i Uddevallaparken. Varmt välkomna till Dogpark Uddevalla – upplev hundglädje på vår mötesplats, där svansar alltid viftar!

Att tänka på inför träningen

Det händer alltid massa roligt i parken både för hund och ägare. Vi erbjuder bland annat vardagslydnad, koppelträning, inkallning och mycket mer. 

Kontakta oss!

Kontakta oss på Dogpark Uddevalla om du har några frågor eller funderingar!

Rulla till toppen