Samarbetspartner

Dogpark är Sveriges första hundparkskedja som är hundarnas egna bus- och lekland med en inhängad yta på ca 10 000 kvm, där vi erbjuder träningsmöjligheter, kurser, hundpass, låna med sig hundprylar hem och olika aktiviteter som arrangeras på området året runt. Dogpark står på tre ben, hundkunskap, aktivitetspark och en mötesplats. Hundägare köper antingen dagskort och besöker parken vid ett tillfälle eller så väljer de att bli månads- eller årsmedlemmar och får då nyttja parken dygnet runt!

Logotype på anslagstavlan

Direkt när besökare och medlemmar kommer in i parken så hänger det en stor anslagstavla till vänster där vi presenterar våra partners och olika erbjudanden, vilket gör att alla ser dessa budskap.

Dogparks nyhetsbrev

Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev till alla medlemmar och besökare, här har ni möjlighet att skicka med ett budskap eller erbjudande.

Logotyp på dogpark.se

Er logga finns med på vår webbsidan inkl valfri länk

Skylt på insidan av plåtvägg (Zennaparken)

Zennaparken är den park medlemmar kan boka till sig själva och det är även i denna park som vi arrangerar alla våra kurser och hundpass. Ni får välja valfritt budskap som vi sätter upp en stor skylt på insidan av 30 m väggen.

Arrangera egna aktiviteter på Dogpark

Här finns det stor potential att komma med egna förslag på olika aktiviteter som ni önskar genomföra under ert namn där vi tillsammans bjuder in hundägare.

Tillgång till medlemsregister

Alla som registrerar sig får lämna sina uppgifter och de som önskar få erbjudanden av våra partners kan kryssa i en ruta i formuläret. Dessa kontakter får ni sedan bearbeta då de gett sitt godkännande

Medverka på alla Dogparks aktiviteter

Här får ni som partners medverka på alla våra aktiviteter under året. Ni väljer själva vad ni önskar att promota som tex en ny tjänst eller produkt eller bara bygga ert varumärke.

Marknadsföra er i våra sociala kanaler

Ni kommer att få marknadsföra era tjänster / produkter i våra sociala och digitala kanaler med valfritt budskap om försäljning, erbjudande eller bygga varumärke.

Delta på årets stora event Hunddagen 

Hundens dag infaller en gång per år och är årets största händelse där vi kommer att arrangera en stor hundfest. Här har ni en stående plats.

Goodiebag till nya medlemmar 

Vi skickar ut goodiebag till alla nya medlemmar där ni har möjlighet att lägga i något unikt från just er som tex ett erbjudande eller endast marknadsföra ert företag.

Logotype på skylt ”visste du att” 

Dogpark står på tre ben hundkunskap, mötesplats och aktivitetspark. När det gäller hundkunskap är detta något vi utbildar kring och jobbar med fakta skyltar runt om i parken för att utbilda hundägare. På dessa skyltar kommer partners att synas med sin logotype.

Stor skylt på utsidan av 30 m svart plåtvägg 

Vår största skylt på området är denna plats som syns utåt mot alla besökare och trafikanter som kör förbi en Dogpark anläggning. Här kommer er logotype att vara uppsatt.

Försäljnings-/hyllplats i container

I vår shop i shop cointainer får ni en hyllplats för att sälja era tjänster / produkter. Det är ett showroom för våra partners att marknadsföra sig till hundägare.

Övriga önskemål från er som vi kan diskutera

Vi jobbar ständigt med att utveckla partners samarbetet och tar gärna in förslag och nya idéer på hur vi kan samarbeta mer tillsammans.

Väljer ni att vara nationell partner så ingår allt ovan i SAMTLIGA av Dogparks parker i Sverige.
 
Rulla till toppen