Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring parken och medlemskap. Sidan uppdateras kontinuerligt!

 
Om medlemskap

Man blir medlem genom att klicka på denna länken.

Bara hundarna behöver ett medlemskap. Ett medlemskap per hund eller att man köper ett dagskort. Absolut får utsocknes komma. Alla är välkomna oavsett var i Sverige man bor 😉

 Man är medlem om man köper ett månads- eller årsmedlemsskap.

Nej man kan även köpa dagskort om man vill besöka parken vid ett tillfälle (köper man dagskort ingår inte pass, bokningsbara parken Zenna och leksakerna i boden). Önskar man besöka parken fler gånger och få tillgång till ALLT rekommenderar vi att man köper ett månads- eller årsmedlemskap, då det blir billigare. 

Om du löser 1-årsmedlemskap så gäller det i 12 månader från att du betalar in beloppet.

Absolut, det är inga som helst problem, meddela detta till oss då vi behöver få in alla uppgifter om den nya ägaren och hunden.

Dogpark jobbar för att skapa en mycket unik, interaktiv och säker miljö för dig och din hund. Avgifter kommer att täcka underhåll för parken och alla dess bekvämligheter. Vi kommer också att se över parken kontinuerligt för att den ska hålla en bra standard. Medlemskapet tillåter oss också att hålla ett korrekt register och se till att alla hundar är uppdaterade.

  • Fri tillgång till parken 24/7, 365 dagar om året. Vilket inkluderar: Stora hundparken, Hundgymmet, Lilla hundparken Greta och bokningsbara parken Zenna. 
  • Gratis hundpass
  • Rabatterat pris på  hundkurser.
  • Fri tillgång till parkens lånehörna/bibliotek med aktivitetsleksaker (Går att låna hem).
  • Fri tillgång till att delta på alla roliga event som parken anordnar, bland annat hundträffar hundägare emellan, aktivitetsdagar och temadagar.
  • Eget inlogg att boka saker/parker/pass

För mer info, klicka här!

Just nu har vi erbjudandet: 2 HUNDAR TILL PRISET AV 1! Gäller 2 hundar i samma hushåll och erbjudandet gäller tom 31 aug på samtliga prispaket. (Bas, plus, premium)

Ditt medlemskap börjar att gälla från och med den dagen du betalar in medlemsavgiften. Du betalar med kort. Ditt medlemskap kommer att förnyas automatiskt med 30 dagars mellanrum (ifall du valt att bli månadsmedlem). När det sker kommer vi att debitera månadsavgiften på samma kort som du betalade med första gången. För att avsluta prenumerationen eller byta betalkort, kontakta oss på info@dogpark.se senast tre veckor efter senaste betalningen. 

Du får automatiskt ett bekräftelsemail med en tillfällig kod som du kan använda för att komma in i parken innan du fått igång din digitala nyckel. Din digitala nyckel får du ett separat mail från Salto Keys hur du aktiverar. 

Ditt medlemskap kommer att förnyas automatiskt med 30 dagars mellanrum (ifall du valt att bli månadsmedlem). När det sker kommer vi att debitera månadsavgiften på samma kort som du betalade med första gången. För att avsluta prenumerationen eller byta betalkort, kontakta oss på info@dogpark.se senast tre veckor efter senaste betalningen. 

Nej, ditt medlemskap börjar att gälla direkt när du registrerar och betalar ditt medlemskap. 

Hundpassen ingår i vårt PREMIUM medlemskap. Vi lägger ut 4 veckors schema åt gången och man kan boka sig fram tom 5 minuter innan passet börjar om man vill. Dock kan det bli fullt då vi har begränsade platser per pass så vi rekommenderar att boka i god tid. Vi kommer att hålla i olika pass just för att det ska finnas något som passar alla. Icke medlemmar kan inte gå på passen utan detta är något som bara våra månads- och årsmedlemmar kan nyttja kostnadsfritt då det ingår i deras medlemskap. 

Absolut, tänk bara på att ditt medlemskap kommer att förnyas automatiskt med 30 dagars mellanrum (ifall du valt att bli månadsmedlem). När det sker kommer vi att debitera månadsavgiften på samma kort som du betalade med första gången. För att avsluta el pausa prenumerationen, kontakta oss på info@dogpark.se senast tre veckor efter senaste betalningen. Dock betalar vi inte tillbaka några pengar, så den månad du har betalat för, löper månaden ut.

Det är bara att kontakta oss när du vill, det finns ingen bindningstid. Vi ger dig friheten att byta medlemskap när du vill och utan krångel. Maila bara till oss på info@dogpark.se. Tänk på att ditt månadsmedlemskap kommer att förnyas automatiskt med 30 dagars mellanrum och årsmedlemskap med 12 månaders mellanrum. När det sker kommer vi att debitera månad el årsavgiften på samma kort som du betalade med första gången. För att avsluta prenumerationen, byta medlemskap eller byta betalkort, kontakta oss på info@dogpark.se senast tre veckor efter senaste betalningen för månadsmedlemskap och innan 12 månader löpt ut för årsmedlemskap. 

Stämmer helt riktigt! Dock kan vi arrangera lite större aktiviteter under året och kan då eventuellt behöva ta ut en liten summa av varje medlem som vill gå på just den aktiviteten.

Medlemskapet gäller per hund. Skulle man vara flera hundägare på samma hund så meddelar man detta till oss när man bokar medlemskap.

Ibland när vi uppdaterat vår hemsida så kan ibland våra datorer och telefoner känna av gamla sidor. Då kan det hjälpa att gå in och rensa webbhistoriken. Funkar inte detta kan det även vara bra att kolla så ditt kort är godkänt för kortköp på nätet hos din banken. Funkar det fortfarande inte så hör av dig till oss på info@dogpark.se. 

Övriga frågor

I dagsläget har vi 4 olika parker att välja mellan, en bokningsbar som du kan vara i själv eller tillsammans med andra hundar/hundägare – det bestämmer du. Sedan har vi hundgymmet. Tredje parken är för små hundar, valpar och seniorhundar och eventuellt skulle du kunna vara i den parken om din hund är liten eller gammal eller om det är OK för samtliga som är där inne eller om parken står tom. Fjärde parken är vår allra största park där alla är välkomna. Idag har vi ingen park som är specifikt avsedd för mellanstora hundar utan de är välkomna i den stora parken.

Man kan inte hyra den stora parken helt själv, men den som är månads- eller årsmedlem kan boka den bokningsbara parken Zenna via vår hemsida. OBS! Då måste alla köpa ett dagskort eller vara månads- eller årsmedlem.

Vi har en portabel toalett/bajamaja på området. 

Du klickar på ”Glömt ditt lösen” på bokningssidan, klicka här för att komma dit  Boka tid hos Dogpark Uddevalla på internet (valei.com)

Nej, vi har ingen personal på plats utan Dogpark är obemannat. Dock dyker vi upp då och då för att se över parken och greja på området.

Nej man behöver inte boka hundgymmet. Det går inte att boka utan är öppet dygnet runt och alla är välkomna i mån om plats. 

Alla medlemmar och de som köpt dagskort har rätt att vara i parken. Här gäller sunt förnuft och givetvis stämmer man av läget innan man släpper in sin hund. Vi kommer att ha en skylt – som man tillfälligt kan hänga upp på grinden in till parken – som berättar att man önskar lämna parken innan den andra släpper in sin hund.

Nej. Varför skulle du vilja det? Det finns ju möjlighet till bl.a. lektid och social träning för din hund. Dogpark är inget hunddagis utan det är en aktivitetspark där matte/husse kommer tillsammans med sin hund. Vi har skapat en miljö som uppmuntrar dig att spendera tid med att interagera med din hund både med och utan koppel. 

När man registerar sig som medlem så ska man skicka in ett kort på sin hund som kommer att vara kopplat till sitt medlemskap/tagg. Vi kommer att utföra kontroller i parken och stämmer då inte hundens namn, ägare och bild så blir det en straffavgift. Vi kommer även att ha övervakningskamera på området.

För att alla ska trivas och våra hundar ska njuta så har vi satt upp regler för hur man ska sköta sig, läs reglerna här

Vaccination är ett viktigt och enkelt sätt att skydda sitt djur från allvarliga sjukdomar. Alla hundar ska vaccineras mot parvo (hundpest), valpsjuka och smittsam leversjukdom/hepatit. Förutom grundvaccination som görs vid 7 veckor, efter 12 veckors ålder och vid 1 års ålder, ska vaccinationen upprepas vart tredje år. Detta är viktigt att alla följer. 

Scanna din tagg i läsaren vid entrén. Vid kontroll ska du kunna visa upp din tagg. Ser vi att det inte är din tagg eller att du inte har någon tagg alls så kommer vi att ta ut en avgift på 2000 kr.

Taggen är dyr så var rädd om den, men skulle olyckan vara framme så kan du kan få en ny utav oss efter att du har betalat in 100 kr. Vi håller nu på att övergå till digital nyckel för att minska dessa problem 🙂

Vi har skapat ett bokningssystem som ska vara super enkelt för dig att använda. Här bokar du den bokningsbara parken, klicka här!

Vi har fyra olika parker. Zennaparken som är bokningsbar och där håller vi även i alla pass som ingår i medlemskapet
Gretaparken som är för små hundar, valpar och seniora hundar. Hundgymmet där alla hundar måste vara kopplade
Stora parken där alla är välkomna och måste vara fria från koppel och halsband. Läs mer här ang regler och villkor:

Kul att ni är intresserade av ett samarbete, fundera gärna fundera på hur ett samarbete skulle kunna se ut och maila till info@dogpark.se så kan vi fortsätta dialogen där.

Parken Zenna kommer att vara bokningsbar för alla medlemmar så där skulle du kunna vara med en flock hundar 🙂

Då vill vi tipsa dig om att du kan hålla dig uppdaterad via vår Instagram sida, Facebooksida och på vår hemsida   som vi löpande uppdaterar. Vi kommer även att bjuda in till fysiska träffar när parken har öppnat.

För att ge dig ett kort svar så är det JA på båda utav dina frågor då du både kan använda hinder som träning och hyra den för att hålla kurser i tex förebyggande. Återkom gärna till oss om du är intresserad att veta mer alternativ hålla i kurser hos oss så kan vi prata mer om detta tillsammans 🙂

Vi är flera personer som står bakom Dogpark och har olika bakgrunder. Vi tar in olika hundtränare som håller i olika pass / kurser och vi själva genomgår olika utbildningar. Ramona Byrö som är grundare och VD har haft hund sedan hon var 1 år gammal och alltid haft och tränat hundar i hela sitt liv. 🙂

Rulla till toppen