Boka

OBS! Du måste vara månads- eller årsmedlem för att kunna boka pass, bokningsbara parken, dogscooter mm. Bli medlem här

Schema 27 mars - 23 april

Här är Dogparks 4-veckors schema över samtliga hundpass och aktiviteter. 

OBS! Begränsat antal platser. Är passet fullsatt så står det "inga tider tillgängliga"

Med reservation för förändringar

 

Läs våra regler här

Att tänka på inför träningen:

  • Alla hundar ska vara kopplade.
  • Ta med riktigt gott godis och/eller favoritleksak. (ej pipleksak)
  • Tänk på att ha rastat din hund innan passet, så att ni båda får ut det mesta av träningen.
  • Ingen lek eller socialisering mellan hundar under träningspasset. Detta är för att både du och din hund ska känna er trygga och kunna fokusera på träningen.


Information om alla pass för aktuell 4 veckors schema hittar du på vår bokningssida.

Instruktörer

Vi håller i hundpassen på Dogpark.

Mira Bacova
Utbildning:
Certifierad hundinstruktör och hundpsykolog

Mer info:
Hundar har varit en del av mitt liv sedan barndomen och med åren blev intresset för hundträning och hundbeteende så stort att jag bestämde mig för att omvandla min passion till mitt jobb. År 2016 genomförde jag en hundinstruktörsutbildning på Hundens Hus och strax därefter började jag utbilda mig till hundpsykolog på samma skola. I februari 2018 blev jag diplomerad hundpsykolog.

För mig är det allra viktigaste att bygga en stark och god relation mellan hunden och dess ägare. En relation baserad på den naturliga respekten som motiverar hunden att följa sin ägare utan att känna sig kontrollerad eller tvingad till nånting den inte vill göra. Läs gärna mer på min hemsida www.hundeffekt.se

Maria Olsson
Utbildning:
Certifierad Canineopat och Certifierad Friskvårdskonsulent Hund

Mer info:
Jag har en lång bakgrund och erfarenhet inom data/IT och ledarskap. Hundar har alltid varit en stor hobby och i slutet av 2017 bestämde jag mig för att lämna min gamla bransch för att helhjärtat koncentrera mig på att arbeta med hundar. Företaget FRT HundFys startades augusti 2018. Namnet representerar de tjänster som företaget erbjuder:

F = Friskvård
R = Rehabilitering
T = Träning

HundFys= Förkortning av Hundens fysiologi. Fysiologi är studiet av mekaniska, fysikaliska och biokemiska funktioner i levande organismer. Läs gärna mer på min hemsida www.frthundfys.se

Ramona Byrö
Utbildning:
Egna erfarenheter med olika hundar genom hela mitt liv.

Mer info:
Jag växte upp med hundar som liten och har fått sett alla olika typer av hur människor, ledare, ägare och hundcoacher tränar hundar, allt ifrån slag, skrik, bestraffning till belöning, godis, positiv inlärning och allt däremellan. Detta väckte mitt hundintresse och jag har läst massvis av hundböcker, gått hundkurser, sett på hund tv-program och lärt mig otroligt mycket och nu hittat ett sätt som fungerar väldigt bra. Min filosofi bygger på att hundar ska få motion, disciplin och kärlek, vilket skapar alla förutsättningar för att både hund och matte/husse ska få den allra bästa relationen tillsammans och få leva ett härligt bekymmersfritt liv ihop. Efter att ha hjälpt många personer privat så tycker jag det är kul att få dela med mig av min kunskap och egna erfarenheter till Dogparks medlemmar. 

 

Camilla Andreasson Berg
Utbildning:
Beteendevetare, Fil. Kand i Psykologi. Hundinstruktör med flertalet vidareutbildningar. Hundbeteendeutredare. Assistanshundsinstruktör, Service och Signalhundsförbundet. Huvudlärare, Terapihundsutbildningen - Socialt Arbete, Svenska Terapihundskolan.

Mer info:
Jag är hundinstruktör, assistanshundsinstruktör samt hunddressör och har utbildat hundar och deras familjer sedan 1999. Jag arbetar med positiva och belöningsbaserade inlärningsmetoder och anpassar träningen utifrån dig och din hunds behov, förutsättningar och mål.

Jag tänker att hundträningen skall vara rolig, begriplig, meningsfull och utvecklande för både hunden och föraren. Jag anser att hundägande handlar om en långsiktig vänskap och min filosofi är att kunskap gör skillnad, att tillit, trygghet och engagemang är grundläggande för ett gott samarbete i flocken mellan hund och människa oavsett om det rör sig om en familjehund, tävlingshund eller en tjänstehund.

Läs gärna mer på min hemsida www.cahundtjanst.com


Eleonor Nordwall, Mandala Soul Studio
Utbildning:
Läs nedan

Mer info:
Eleonor jobbar som yogalärare och driver Mandala Soul Studio i Lysekil. Hon har sedan liten haft ett stort intresse för hundträning och kombinerar nu sina två passioner i hundyoga. Kännetecknet i hennes yogaklasser är att det ska vara kul och utan prestation. Hon förklarar tydligt så att alla kan hänga med och deltagarna yogar alltid efter egen förmåga. Varmt välkomna på en andlig och rolig stund med din fyrbenta vän! Hemsida: Mandala Soul Studio