Dogpark Uddevalla öppnar våren 2021

Bli medlem

Välj det alternativ som passar dig bäst! Och börja ha riktigt kul med din hund på era villkor. På riktigt. 

Dagskort
95 kr per dag

Tillgång till parken under en dag.
(Startavgift 0 kr)

Månadsmedlem
345 kr per månad

Obegränsad tillgång 1 månad.
(Startavgift 100 kr)

Årsmedlem
2995 kr per år

Obegränsad tillgång 1 år.
(Startavgift 100 kr)

Ett medlemskap per hund

Vi tror på att du ska trivas hos oss, därför kör vi inte med några mossiga bindningstider eller uppsägningstider. Säg hej till Uddevallas största hundpark. Har du 2 hundar eller fler hundar, läs mer här 

Läs våra regler här

Vad ingår i medlemsavgiften?

Allt ingår när du tecknar ett månads-, eller årsmedlemskap. (Allt ingår även i Dagskortet förutom hundpassen) Syftet med parken är att det ska finnas en plats där du som hundägare kan låta din hund vara utan koppel i naturen, antingen ensam eller tillsammans med andra hundar. Det ska vara en mötesplats för hundar och hundägare. Ett naturligt alternativ att kunna motionera och träna sin eller sina fyrbenta vänner. Parken är öppen dygnet runt, året runt. Det finns möjligt att boka en hundpark för sig själv. 

STORA HUNDPARKEN

Hjärtat i medlemskapet. Du får tillgång till en stor hundpark där din hund kan få leka med andra hundar och springa fritt utan koppel.

BOKNINGSBARA PARKEN ZENNA

Boka parken om du och din hund vill träna för er själva i ett inhägnat område. Här kommer du till bokningssidan, boka här!

HUNDGYMMET SIGGE

I den stora parken har vi inhägnat ett område som är ett utegym för hundar. Passa på att utmana din hund både fysiskt och psykiskt.

LILLA HUNDPARKEN GRETA

Denna park är inhägnad och ligger i den stora hundparken som är till för äldre hundar och valpar som är lite lugnare och vill vara för sig själva.

DOG SCOOTER

Det finns en dog scooter på området som du kan boka. Låt din hund få springa av sig genom att dra dig full fart framåt, boka här!

HUNDPASS

Gå på hundpass när det passar dig, vi kommer att ha 6 olika hundpass varje vecka. För att se veckans pass och boka plats, klicka här!

AKTIVITETER

Vi kommer att arrangera olika aktiviteter som du och din hund kan delta på och dessa kan både vara inne i parken och utanför. Mer info!

NYA IDEÉR OCH UTVECKLING

Dogpark Uddevalla kommer ständigt att utvecklas och vi hoppas få ha med dig och din hund under en lång tid framöver. Håll utkik på hemsidan.