Välkommen till 
Dogpark Uppsala - aktivitetsparken för hundar som är öppen dygnet runt!

Hundarnas egna bus och lekland – för dig och din hund. Bli enkelt medlem redan idag! OBS Parken är under uppbyggnad och planeras öppnas hösten 2023!

Klistermärke-uppsala

Adress: Helenedalsvägen

Aktiviteter i parken

Det händer alltid massa roligt i parken både för hund och ägare. Vi erbjuder bland annat vardagslydnad, koppelträning, inkallning och mycket mer. Du som medlem bokar enkelt in det passet som du önskar. Se vår kalender med aktiviteter under BOKA nedan.

Att tänka på inför träningen​:

Om Dogpark Uppsala

Hej!
Jag heter Maiken och bor i Uppsala. Jag är en tvåbarnsmamma, en entreprenör i själen och en hundnörd. Ni som har småbarn i Uppsala kanske känner till Maikens Simskola, som jag drivit sedan 2017. Jag är även verksam i hundrescueföreningen Grekiska Gatuhundar sedan uppstarten i början av 2017 och jag driver en webshop vid namn Aarons Hood där vi säljer hund och kattprylar. Jag har en hunddagisutbildning med inriktning flockbeteende och hemma hos mig bor, förutom mina 2 barn och min sambo, våra 2 rescuehundar självklart från Grekland 🥰 Jag har en enorm kärlek för alla typer av hundar och skulle aldrig kunna leva utan dem. Det är en dröm att få arbeta med hundar till vardags!

Kontakta oss!

Kontakta oss på Dogpark Uppsala om du har några frågor eller funderingar!

Rulla till toppen