Nästa informationsträff sön 30 januari kl. 10-12

På denna träffen kommer vi att berätta om vad det innebär att som hundägare ta hjälp av en dognanny och vi kommer att berätta om vad det innebär att vara en dognanny. Ta med era hundar så kanske ni även kommer kunna finna varandra under detta tillfället.
PLATS: Dogpark Uddevalla

Dognanny

Behöver du hjälp att passa hunden eller är du en som vill passa hundar, då har du kommit rätt! 

Jag är intresserad att HITTA en dognanny

Behöver du en hundvakt under veckan, semestern, helgen eller bara en dag eller timme? Då har du kommit rätt!

Jag är intresserad att BLI en dognanny

Älskar du hundar men av olika anledningar inte har någon egen, men skulle vilja passa hundar ibland och få betalt? Då har du kommit rätt! 

Priser

Dogpark tar hand om alla avtal, betalningar, utbildningar, löner och försäkringar så att ni båda parter kan fokusera på hunden och er relation sinsemellan - vi tar hand om allt det praktiska. Er trygghet är vårt ansvar! 
 Betalning sker alltid i förskott och ska vara inne på vårat konto senast 27:e varje månad.
Vid försenad betalning blir kunden debiterad med 100:- i förseningsavgift. 

Alla hundar som är medlemmar på Dogpark får givetvis ta med sig sin Dognanny och besöka parken så mycket de vill!

Dogwalker

Vill du ha hjälp med en promenad mitt på dagen så passar detta erbjudande dig. Pris: Ska lägga till detta

Övernattning

Vill ni få hjälp med en övernattning så bokar ni detta upplägg.
Pris: Ska lägga till detta

Vanliga frågor och svar


Hur fungerar det?
  1. MÅNADSTRÄFF - Varje månad arrangerar Dogpark en informationsträff där hundägare och potentiella dognannys får träffas för att se om man hittar någon som man tycker passar bra och stämmer överens med det som man själv söker - både för hundägare och för våra dognannys. Man kan säga att det är som en matchmaking mellan hundägare och dognannys :)
  2. FÖRSTA UPPDRAG - Efter att ni kommit överens och funnit varandra så kan ni boka upp en träff hemma hos hundägarna eller boka in ett riktigt första uppdrag.
  3. BETALNING / ERSÄTTNING - Dogpark sköter hand om allt det administrativa och tar hand om alla avtal, betalningar, löner och försäkringar så att ni båda parter kan fokusera på hunden och er relation sinsemellan - vi tar hand om allt det praktiska. Er trygghet är vårt ansvar!

Vilka dagar kommer man överens om?
Man kommer överens om detta tillsammans med sin dognanny. Detta kan justeras från vecka till vecka och då tar man alltid kontakt med sin dognanny. Avtal tillhandahåller vi på Dogpark som båda parter skriver under och sedan tar Dogpark hand om resten vad gäller admin. 

Behöver man vara medlem på Dogpark för att kunna nyttja denna tjänsten?
Nej, ingen behöver vara medlem på Dogpark för att kunna nyttja denna tjänsten utan detta vänder sig till alla som vill ha hundvakt och till alla de som vill passa hundar.

Varför ska man bli dognanny?
Älskar du hundar men av olika anledningar inte har någon egen, men skulle vilja passa hundar ibland och få betalt? Då har du kommit rätt!  Är du ung eller gammal? Van med hundar eller inte? Oavsett vad så är du varmt välkommen till någon utav våra träffar. Vilken typ av hundar som du vill vakta bestämmer du helt själv. Stora, små, unga eller gamla. Hög eller låg energi. Du bestämmer hur mycket tid du vill lägga och antal hundar du vill passa. (Max 3 st.) Du har därmed full kontroll. Det är säkert och tryggt för dig. Alla våra bokningar täcks av vår försäkring mot akuta skador under uppdraget. Vi försäkrar att alla hundar täcks av ansvarsförsäkring och att du alltid kan komma i kontakt med vår kundsupport, ifall du skulle ha några frågor eller behöver hjälp.

Varför ska man hitta en dognanny?  
Behöver du en hundvakt under veckan, semestern, helgen eller bara en dag eller timme? Då har du kommit rätt! Att ha en hund kräver ofta en hel del tid i form av promenader och mental aktivering. Det är inte alltid lätt att hinna med arbetet, vardagen och ett aktivt hundägande. Därför kan man ibland vara tvungen att antingen lämna hunden ensam vissa stunder. Andra gånger kanske man inte kan lämna hunden ensam, det kan vara för att ni är borta längre än jordbruksverket maximala tid (4h) någon gång, jobbar långa dagar eller att ni ska resa bort någonstans där hunden inte kan följa med.

Kan jag som hundägare även anmäla mig som dognanny? Hur funkar betalningen då, för vi byter ju typ tjänster?
Absolut att du kan bli dognanny och passa hundar. Skulle det bli så att du passar andra hundar och du bokar hundpassning för din egna hund så innebär det att du tjänar pengar på att vara dognanny och då skulle du kunna använda dessa pengar till att boka dognannys till din hund. Helt enkelt låter du dessa pengar ligga kvar som innestående hos oss. 

Krävs det tillstånd att vara hundvakt?

Det krävs tillstånd när man har fyra eller fler hundar.