Dogpark Uddevalla öppnar våren 2021

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring parken och medlemskap.

Hur blir man medlem?
Svar:
 Man blir medlem genom att klicka på denna länken.


Vem behöver ett medlemskap?
Svar: Bara hundarna! Ett medlemskap per hund.


Måste man bli medlem för att kunna få nyttja parken?
Svar: Ja det måste man.


Varför har ni begränsat antal medlemmar?
Svar: Vi vill att samtliga medlemmar ska kunna nyttja parken på det sätt som det är tänkt och därför har vi inte som mål att fylla på med massor av medlemmar utan vi kommer att vara noga med att stoppa antalet medlemskap när vi ser att parken inte klarar av att ta emot fler. Vi vill hålla en hög kvalité och inte kvantitet. Vad det exakta maxantalet kommer att vara återkommer vi med.


Om man köper ett års medlemskap, kan man lämna över det till någon annan om man skulle ångra sig senare?
Svar: Absolut, det är inga som helst problem, meddela detta till Dogpark Uddevalla som behöver få in alla uppgifter om den nya ägaren och/eller hunden.


Varför krävs ett medlemskap?
Svar: Dogpark jobbar för att skapa en mycket unik, interaktiv och säker miljö för dig och din hund. Medlemsavgifter kommer att täcka underhåll för parken och alla dess bekvämligheter. Vi kommer också att se över parken kontinuerligt för att den ska hålla en bra standard. Medlemskapet tillåter oss också att hålla ett korrekt register och se till att alla hundar är uppdaterade.


Vad inkluderas i medlemskapet?
Svar: Obegränsad tillgång till parken under öppettiderna under hela din medlemsperiod. För mer info, klicka på länken och scrolla längst ner.


NY! Finns det någon mängdrabatt om jag äger 2 st. eller fler hundar?
Svar: Ja, vi erbjuder mängdrabatt. Den kan aldrig bli högre än 50% totalt. Mängdrabatten gäller enbart för samma ägare/familj. Det vill säga att man inte kan uppnå mängdrabatt vid tecknade av andras hundar.

1 st. hund 0% rabatt

2 st. hundar 20% rabatt

3 st. hundar 30% rabatt

4 st. hundar 40% rabatt

5 st. eller fler hundar 50% rabatt


NY! Om jag betalar idag och ni öppnar våren 2021, har jag då betalt till våren 2022?
Svar: Vi öppnar våren 2021 och din betalning som du gör gäller för din hund t.o.m. våren 2022. Helt enkelt from öppningsdatumet och exakt 1 år framåt när du köper årsmedlemskap.


Efter att jag har blivit medlem på er hemsida, vad händer sen?
Svar:  Du får automatiskt ett bekräftelsemail med instruktioner om hur du betalar in beloppet via swish eller faktura, så fort vi ser att du betalat in så får du en unik kod som du använder för att komma in i parken. 

Därefter kommer du sedan att få en kod och en tagg som du kan logga in med på hundparken. Om du köpt endagsmedlem så gäller den koden hela dagen. Har du köpt månadsmedlem så får du en kod som gäller en hel månad (4 veckor) samt en tagg skickas hem till den adress du angivit i bokningen. Har du bokat årsmedlem så får du en kod som gäller ett helt år from öppningsdatumet och ett år framåt plus en tagg som skickas hem till den adress du angivit. Års- och månadsmedlemmar betalar en startavgift på 100:- 


Kan jag släppa in min hund och lämna parken?
Svar: 
Nej. Varför skulle du vilja det? Det finns ju möjlighet till bl.a. lektid och social träning för din hund. Dogpark är inget hunddagis. Vi har skapat en miljö som uppmuntrar dig att spendera tid med att interagera med din hund utan koppel.


Hur har ni koll på vilken hund man tar med sig in?

Svar: När man registerar sig som medlem så ska man skicka in ett kort på sin hund som kommer att vara kopplat till sitt medlemskap/tagg. Vi kommer att utföra kontroller i parken och stämmer då inte hundens namn, ägare och bild så blir det en straffavgift. Vi kommer även att ha övervakningskamera på området.


Vilka regler gäller i parken?
Svar: För att alla ska trivas och våra hundar ska njuta så har vi satt upp regler för hur man ska sköta sig, läs reglerna här


Vilka vaccinationer krävs?
Svar: Återkommer om detta.


Hur kommer jag in i parken?
Svar: Scanna din tagg i läsaren på dörren och slå in din kod. Vid kontroll ska du kunna visa upp din tagg. Ser vi att det inte är din tagg eller att du inte har någon tagg alls så kommer vi att ta ut en avgift på 2000 kr.


Om en familj på 4 personer har en hund. Måste då varje familjemedlem skaffa medlemskort?
Svar: Medlemskapet gäller per hund. Skulle man vara flera hundägare på samma hund så måste man meddela detta till oss när ni bokar medlemskap.


Jag har tappat bort min tagg, hur gör jag nu?
Svar: Taggen är dyr så var rädd om den, men skulle olyckan vara framme så kan du kan få en ny utav oss efter att du har betalat in 100 kr.


Hur fungerar bokningen av parken?
Svar: Vi har skapat ett bokningssystem som ska vara super enkelt för dig att använda. Återkommer med mer info längre fram. Välkommen med din bokning!